sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

I'm taking a stand to escape what's inside me

Mitä tänne kuuluu?


Mun piti joku aika sitten kirjoittaa siitä, kuinka mulla oli tosi hyvä päivä. Harmi vaan, en silloin ehtinyt/jaksanut, enkä nyt kyllä enää muista mitä silloin edes tapahtui. Tuskin mitään kovin ihmeellistä, loppujen lopuksi. Mulla menee nyt vähän vaihtelevasti, välillä leikin Naantalin aurinkoa eikä kärttyiset tientukkeena seisovat mummot ärsytä, kun taas välillä mikään ei voisi olla huonommin eikä edes söpösti hymyilevä kassapoika pelasta.

Mut tuntevat tietää varsin hyvin, että osaan olla ihan hirveä stressihirviö, ja sitä oon kyllä ollut viime aikoina. Mun kanssa päivittäin tekemisissä oleva Hannakin sanoi, että en oo ollut yhtään oma itseni, vaikka yleensä saan piilotettua tän stressiahdistuksen aika hyvin. Sen suhteen oonkin käväissyt aika pohjalla lähiaikoina, mutta sieltä suunta on vain ylöspäin. Kävin joku aika sitten verikokeissa ja sieltä löytyi poikkeavuutta, ja nyt meen sitten parin viikon päästä lääkärille keskustelemaan jatkotutkimuksista. Ei mitään ihmeellistä, mutta kuitenkin toivon että tätä kautta saisi vähän apua tähän jatkuvaan väsymykseen ja uupumukseen. Ei ole normaalia nukkua kahdeksan tunnin yöunia, parin tunnin päikkäreitä ja reilua kymmentä tuntia seuraavana yönä, niin että koko päivänä ei saa aikaiseksi tehtyä yhtään mitään. Vähän jopa ehkä pelottaa, että entä jos siellä ei lopulta olekaan mitään vikaa, mitä mä sitten teen.
Okei, mutta not to worry about that. Eilen kävin allekirjoittamassa kesätyösopparit, vaikka haaveilen kunnon kesälomasta, siitä että ehtisi käydä Kestilässä Elisan luona ja kunnolla kotona Haukiputaalla, matkustella, valokuvata, nukkua, käydä kävelyillä, leffassa, jätskillä, ulkona syömässä. Harmi vaan ilman rahaa on paha tehdä yhtään mitään, ja tuskin HOASkaan innostuisi jos vuokran sijasta laittaisin kirjeen "Sori, oon lomalla." Perjantaina ja lauantaina riekuttiin Hannan kanssa Pataässässä ja KGB:ssä, tänäänkin oli tarkoitus mutta jouduin perumaan. Kuulin, että kaveri jättää äänestämästä, koska ei tiedä ketä äänestäisi, ja jos äänestäisi äänestäisi varmaan persuja, koska maahanmuuttajat (enpä viitsinyt siihen sitten kommentoida sen enempää..) Tänään oon nukkunut suurimman osan päivästä, kertaillut edellisen bilsan luennon asioita ja miettinyt milloin oikein ehdin ja saan aikaiseksi opiskeltua fysiikkaa, sähkö on ehkä hirveintä koskaan (ainiin, viikon päästä on taas harjoituskoe, ei taida mennä ihan yhtä hyvin kuin edellinen tuntui menevän, shit).

Ootan vain innolla että 20.5. olisi jo ohi, pääsisin Hannan kanssa Ruotsiin rentoutumaan ja voisin taistella näiden asioiden kanssa seuraavan kerran aikaisintaan vuoden päästä, jos ollenkaan. Toivottavasti ei enää tarvitsisi käydä läpi tätä pääsykoestressiä, mä en jaksa enää.

Kuvat on tän päivän saldoa kun kävin vähän pitämässä taukoa lukemisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti