torstai 10. huhtikuuta 2014

Rakas julkinen päiväkirja,

täällä taas. En halunnut yrittää herätellä vanhaa blogia eloon, vaan halusin aloittaa ihan puhtaalta pöydältä. Instagramiin koukuttuneena myös häshtägit, tai kuten niitä ennen kutsuttiin, risuaidat, ovat tulleet tutuksi joten mikä kuvaisi blogiani paremmin kuin #Elämä. Sitähän tämä on. Ei musta ole pitämään mitään muotiblogia saati jakamaan viikottain treenivinkkejä ja reseptejä terveellisiin herkkuihin, heh.

Tuntuu että päivät vain vilisevät ohi, nyt on jo huhtikuu. Mitä ihmettä. Vastahan odotettiin talven alkua, ja tällä hetkellä näkymä ikkunasta on varsin kesäinen. Aurinko paistaa ja maa on lumeton. Ei siinä, en valita. Olen sopeutunut Helsinkiin varsin hyvin, ja itse asiassa odotan melko innolla kesää täällä. Odotan sitä, että on aikaa käydä tutkimassa paikkoja, kuvaamassa Tuomiokirkolla ja viettää aikaa aurinkoisilla kaduilla. Puoli vuotta sitten en olisi uskonut, mutta todellakin viihdyn täällä ja itse asiassa pidän kaupungista. Vielä kun saisi kesätyökuviot sovittua.Juuri nyt ei tapahdu mitään. Kaikennäköistä pitäisi tehdä, varsinkin opiskelun suhteen, mutta tällä hetkellä haluan vain istua rauhassa ja viettää aamupäiväni leffan parissa. Pääsykokeisiin luku on jäänyt vähän turhan taka-alalle, mutta ei mahda mitään. Ei itseään voi pakottaa oppimaan, jos juuri sillä hetkellä ei kiinnosta tai lukeminen on vain asia, mistä haluaa suoriutua mahdollisimman nopeasti. Ehkä motivaation puutteeseen vaikuttaa myös se, että olen ollut maaliskuun alusta asti enemmän tai vähemmän kipeänä. Ei oikein ole huvittanut tarttua fysiikan kirjoihin, kun on joutunut vain istumaan kotona niistämässä ja kurkkupastilleihin addiktoitumassa. Tästä syystä ei kameraakaan ole pahemmin tullut käytettyä, jonka takia tässäkin postauksessa kuvat ovat joko puhelimella otettuja tai sitten vähän vanhempia.


En edelleenkään lupaile mitään päivittäistä postaamistahtia, mutta välillä tuntuu, että olisi ihan mukava kirjoittaa. Vielä varmaan jotain hienosäätöä tapahtuu, esimerkiksi esittelysivun voisin tehdä. Kertokaapas mielipiteitänne ulkoasusta, tekstistä, mistä vain! Parannusideoita ja postausideoita saa aina antaa, ja muutenkin olisi ihan kivaa jos joku toisinaan kommentoisikin, ettei tunnu että ihan vain itsekseni täällä höpisen! Mutta ei kai siinä,

I'm back and it feels great!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti