perjantai 5. syyskuuta 2014

Dinner in Bronda

Olo oli kuin suuremmankin luokan bloggarilla, kun eilen hääräsin ravintola Brondassa kameran kanssa. Bronda on siis yksi Tomi Björckin ravintoloista, joka sijaitsee ihan Helsingin keskustassa. Minna raahas mut eilen sinne, ja ai että rakastuin! Syötiin Menu Bronda, eli seitsemän ruokalajin maistelumenu. Vähän hirvitti, sillä kokonaisuus koostui suurimmaksi osaksi sellaisista raaka-aineista, mitä en ikinä ollut maistanut, kuten simpukoista, mädistä ja kampasimpukoista. Ruoka oli kuitenkin todella herkullista ja nautin jokaisesta suupalasta. Annokset olivat sopivan kokoisia, missään vaiheessa ei tullut ähky, ja yksinkertaisesti ruoka vaan oli taivaallisen hyvää.
Ainut miinus tuli siitä, ettei pöydissä ollut vain yhtä tarjoilijaa, vaan esimerkiksi meitä taisi palvella ainakin viisi eri tarjoilijaa. Henkilökunta oli kuitenkin asiantuntevaa ja ystävällistä, ja vaikka olimmekin paikan nuorimmat asiakkaat, saimme ihan samanlaista palvelua kuin puvuntakeissa ruokailevat herrasmiehet.

Opiskelijabudjetilla Bronda on toki hieman kallis, mutta ei mielestäni ollenkaan ylihinnoiteltu, ja suositelenkin jokaista vähänkään kiinnostunutta kokeilemaan paikkaa joskus. Jos maistelumenut ei innosta, niin löytyy listalta esimerkiksi vähän hienostuneempi juustoburgerikin. Ja plussana tietenkin Brondassa saattaa törmätä herra Björckiin itseensä, kuten meillä tuurin käydessä eilen tapahtui. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti