sunnuntai 18. toukokuuta 2014

"I'm sick of this town, bringing me down / A lost generation trying to act profound"

Hirveästi on taas tapahtunut viime näkemästä. Tuntuu, että olisi hirveästi asiaa, mutta kun näppäimistö on edessä ja tyhjä ruutu edessä, ei sitä tekstiä oikein vain synny. Ehkä syynä on huomenna alkavat pääsykokeet, jotka stressaa aikas paljon. 



Tuli tehtyä mutka Ouluun ja melkolailla kaikkia kavereita nähtyä, talleiltua, ajeltua autolla, leivottua äitille ja ihan vaan istuttuakin kotona. Tiistain työhaastattelu täällä Helsingissä meni ihan kivasti, mutta en halua mainostaa sitä sen enempää jos kaikki ei menekään suunnitelmien mukaan. Käytiin myös P:n kanssa katsomassa Se toinen nainen, suosittelen! Niin ja ehdinhän mä tässä välissä tosiaan käydä myös ulkomailla, eli päiväristeilyllä Tukholmassa. Siitä ei sitten sen enempää, oli ihana pitää tuommoinen "miniloma" tässä, vaikka lukemistakin olisi riittänyt, mutta saipahan vähäksi aikaa muuta ajateltavaa ja vähän ladattua akkuja. 



Mikähän idea tässäkin taas oli? No, halusin vaan pienen tauon lukemisesta. Ja ehkä mä ajattelin ilmoittaa, että turha odottaa ensi viikollakaan oikein mitään tekstiä, sillä olen ajatellut linnottautua huoneeseen fysiikan kirjojen ja Galenoksen kanssa. Nauttikaa te ketkä voitte tästä ihanan aurinkoisesta ja lämpimästä säästä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti