keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Juhannus

Kuten suurin osa varmaan tietääkin, meitsi oli juhannuksen Oulun seudulla, tai oikeastaan Utajärvellä. Elisan ja Jukan kanssa oltiin mökkeilemässä juuri sopivalla eräkämpällä, olihan meillä ihan "makuuhuone", "keittiö" ja "pesutilat" vessasta puhumattakaan, eli toisin sanoen pikkuinen kota lavereineen, grillikatos, puusauna ja huussi, ei juoksevaa vettä mutta sähköä sen verran että sai ruoat jääkaappiin. Mutta just sellainen mökki saakin olla, ihan hauskaa välillä hengailla vaan pieruverkkareissa ja kantaa vedet järvestä lämmitettäväksi kiukaan viereen ettei tarvitse sillä ehkä kymmenasteisella vedellä itseään pestä. Vaikka ei siinä, talviturkki tuli heitettyä pariinkin otteeseen kun päätettiin Elisan kanssa, että vaikka ei jaksetakkaan valvoa niin niin vanhoja ei vielä olla että tarvitsisi odotella veden lämpenemistä kun ennen talviturkit on heitetty suurinpiirtein heti kun jäät on lähteneet. 

Mutta ei siitä sen enempää, kuvia on suunnilleen miljoona, ja jotain videoklippejäkin löytyisi kun vain jaksaisin/ehtisin/saisin aikaiseksi perehtyä niiden editoimiseen. Kaikinpuolin juhannus meni kivasti vaikka äksidenteiltä ei vältytty, syötiin hyvin ja nukuttiin hyvin ja vietettiin muuten vaan laatuaikaa. :) Antaa kuvien nyt kuitenkin puhua puolestaan. Aurinkolaskukuvia voikin katsella täältä.
Okei ja älkää säikähtäkö, seuraavana esittelyssä vuoden juhannusmuoti 2015..
Jostain lähti idea ottaa tukanheiluttelukuvia ja tällästä siitä tuli :D Kertokaa toki lisää tosta mun ilmeestä.

Matkalla juna-asemalle näkyi aika makeesti kaksi täyttä satenkaarta vierekkäin, oikeanpuoleinen näkyy tässä vähän heikosti kun ikkunan läpi räpsäisty.Mitenkäs teidän juhannus sujui? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti